Anmälan

ANMÄLAN TILL NKS2021

Du kan nu anmäla dig till NKS2021 och reservera inkvartering.

ANMÄL DIG HÄR.

(https://confedent.eventsair.com/nks-2021/anmalan/Site/Register)


Kvoterna för anmälan och inkvartering fylls i den ordning som anmälningarna görs. Varje deltagare fyller i en egen anmälningsblankett. Om du behöver hjälp med anmälningen eller bokningen av inkvartering går det bra att kontakta vår kongressbyrå
Confedent International

Högbergsgatan 30, 00130 Helsingfors, Finland
Epost: nks2021@confedent.fi
Telefon: +358 50 4644 757


SYMPOSIEKOSTNADER

Deltagaravgiften för symposiet är 280 euro
Anmälan stängs den 15.8.2021. 

I deltagaravgiften ingår hela symposieprogrammet, mottagningen och orgelexkursionen.
I deltagaravgiften ingår INTE mat och logi och inte heller stadsrundturen.


BETALNINGSMETODER

  • Betalningsmetoder är betalning med kreditkort eller på faktura (fakturering betingar ett faktureringstillägg på 14 euro). 
  • Betalning med kreditkort sker via en säker förbindelse. Godkända kreditkort är: Visa, MasterCard och EuroCard. 
  • Vid betalning med faktura bör fakturan betalas senast på förfallodagen. I meddelandefältet bör fakturans nummer anges. Betalaren står för alla bankkostnader.

 AVBOKNINGSVILLKOR

Samtliga avbokningar och ändringar görs skriftligt till adressen nks2021@confedent.fi 

För avbokningar gjorda före 30.4.2021 debiteras en serviceavgift på 50 euro per avbokad reservering ( t ex om man avbokar både anmälan och hotellreserveringen är serviceavgiften 2 x 50 euro )

Avbokningar som görs efter den 30.4.2021 berättigar inte till returnering av betalningar. Eventuella obetalda avgifter ska betalas i sin helhet. No-show (att låta bli att anlända) är inte en avbokning och berättigar inte till återbetalning av avgifter.


FÖRSÄKRING

Symposiearrangören är inte skyldig att försäkra symposiedeltagarna. Deltagaravgiften inkluderar inte någon försäkring. Du ombesörjer väl att du har en giltig försäkring.

Symposiearrangören tar inte ansvar för force majeure orsaker för att ställa in symposiet (naturkatastrofer, omfattande strejker, krig eller utbrytande av en allvarlig global epidemi. I dylika fall fattar arrangörer beslut om eventuell återbetalning av anmälningsavgiften.


INKVARTERING

Symposiearrangören har reserverat kvoter på nedannämnda hotell. Priserna gäller endast för bokningar som görs i anslutning till anmälan. Deltagarna kan själv boka sin inkvartering men tillgången och prisnivån kan variera. Vi rekommenderar att du bokar din logi i god tid.


INKVARTERINGSKOSTNADER

I samband med bokningen betalar man avgiften för en natt. De resterande nätterna betalar man i hotellet. Hotellreservationen kan bekräftas först då hela reservationsavgiften för en natt är betald i sin helhet. Vid betalning mot faktura är det skäl att komma ihåg att reservationen kan bekräftas först när fakturan är betald. Hotellen har även rätt att debitera kunden för hela den på förhand reserverade tiden, trots att kunden lämnar hotellet före utsatt utresedatum.

Inkvarteringskvoterna är reserverade endast för symposiedagarna. Om du behöver inkvartering före eller efter symposiet kan du kontakta kongressbyrån på nks2021@confedent.fi. Samtliga rumspris inkluderar frukost och mervärdesskatt.


HOTELL (priser / natt)

Scandic Simonkenttä
224 € / single, 244 € / double
244 € / superior single room, 264 € / superior double room

Holiday Inn Helsinki City Centre
189 € / single, 209 € / double

Original Sokos Hotel Presidentti
170 € / single, 190 € / double

Original Sokos Hotel Vaakuna
170 € / single, 190 € / double

Hotel Arthur
125 € / single, 140 € / double

Eurohostel
74,40 € / single, 90,40 € / double

Inkvarteringsflyer i pdf. Klicka på bilden.

Välkommen till ett sympatiskt symposium i vårt vackra Helsingfors!